Brievenbussen

Bent u op zoek naar een stijlvolle brievenbus?

Knobloch en Nostalux brievenbussen en buitenverlichting bestellen. Nostalux bestaat al meer dan 40 jaar, naast de webwinkel bent u uiteraard ook van harte welkom de showroom! De showroom is dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00.

De showroom ligt op 10 minuten rij afstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7. Met 1500m2 heeft Nostalux de grootste buitenverlichting showroom in Nederland. Een groot deel van het assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar.

Brievenbussen

Mooie stoere industriële hanglampen

Online stoere industriële en vintage verlichting shop je bij Nostalux.nl. Bekijk snel de nieuwste collectie hanglampen waaronder de fabriekslampen met industriële vormgeving, de hanglampen met een landelijke uitstraling, pendelarmaturen geschikt voor onder de veranda, XXL hanglampen met een robuuste uitstraling, vintage lampen met een antieke look, Retro roestbruine verlichtingsarmaturen, klassiek landelijke stoere hanglampen in een geheel eigentijds nieuw jasje.

Mooie stoere industriële hanglampen

 

U vindt ze allemaal online bij Nostalux. Een zeer uitgebreid assortiment. Is de keuze te groot en ziet u de stoere verlichting liever eerst in het echt dan bent u van harte welkom in de winkel waar u alle hanglampen kunt zien hangen. Proef de passie voor verlichting in de 1500m2 showroom van Nostalux.

Bent u op zoek naar stijlvolle buitenverlichting?

Nostalux biedt u een ruime keuze buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! De buitenverlichting maakt uw tuin pas echt compleet. Praktisch (uw tuin wordt verlicht daar waar u dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor u zich met uw tuin onderscheidt van andere tuinen.

Bent u op zoek naar stijlvolle buitenverlichting?

De hele Nostalux collectie aan buitenlampen en buitenverlichting is geschikt voor een LED lichtbron. Naast de lampen met een ingebouwde LED lichtbron zijn alle lampen met een normale fitting geschikt voor diverse soorten LED lichtbronnen, van sfeervol warm wit LED tot LED lampen met een groot vermogen en zelfs een ingebouwde schemer dag/nacht sensor. De sfeervolle ledlampen van Nostalux zorgen naast mooi licht ook voor een energiezuinig en laag verbruik.

Online marketing by WorldConnectionAgency.nl